Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Середенко, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T13:48:54Z | - |
dc.date.available | 2025-02-27T13:48:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Пономаренко Т. С., Середенко Д. А. Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки та кріодеструкції і механоактивації на активність окиснювальних ферментів під час переробки шампіньйонів у наноструктуроване пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 164-165. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63440 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки та кріодеструкції і механоактивації на активність окиснювальних ферментів під час переробки шампіньйонів у наноструктуроване пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_164-165.pdf | 166.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.