Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63432
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorКотюк, Т. В.-
dc.contributor.authorМайба, К. Ю.-
dc.date.accessioned2025-02-27T13:37:32Z-
dc.date.available2025-02-27T13:37:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Котюк Т. В., Майба К. Ю. Механоліз білків гороху до вільних амінокислот під час отримання дрібнодисперсних заморожених добавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 149-151.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63432-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМеханоліз білків гороху до вільних амінокислот під час отримання дрібнодисперсних заморожених добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_149-151.pdf244.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.