Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6317
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Томашевська, Р. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T10:36:47Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T10:36:47Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Чуйко А. М., Томашевська Р. Я. Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 237-244. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6317 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями та обґрунтовано необхідність створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | General approaches are analysed to optimization of ingredient composition of flour wares with the set properties and the necessity of creation of the flour products balanced on chemical composition is grounded. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.subject | оптимізація інгредієнтного складу | uk_UA |
dc.subject | збалансована за хімічним складом борошняна продукція | uk_UA |
dc.title | Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_39.pdf | 262.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.