Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воронкова, Алла Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Храпач, Костянтин Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T11:34:15Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T11:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Управління персоналом: тестові завдання для поточного та підсумкового контролю для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»; уклад.: А. А. Воронкова, К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137 | - |
dc.description.abstract | Тести для поточного та підсумкового контролю підготовлені колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо-професійних програм 181 Харчові технології та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». В навчальному виданні наведено тестовий матеріал для проведення контролю та визначення рівня засвоєння здобувачами комплексу теоретичних знань і умінь щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору й розміщення персоналу, його оцінювання і навчання, забезпечення ефективного управління персоналом та раціональне його використання в організації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Управління персоналом: тестові завдання, спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Тести |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
T_UPRAVLIN_PERSONALOM_181_204_24.pdf | 900.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.