Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоронкова, Алла Анатоліївна-
dc.contributor.authorХрапач, Костянтин Григорович-
dc.date.accessioned2025-02-21T11:34:15Z-
dc.date.available2025-02-21T11:34:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУправління персоналом: тестові завдання для поточного та підсумкового контролю для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»; уклад.: А. А. Воронкова, К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137-
dc.description.abstractТести для поточного та підсумкового контролю підготовлені колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо-професійних програм 181 Харчові технології та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». В навчальному виданні наведено тестовий матеріал для проведення контролю та визначення рівня засвоєння здобувачами комплексу теоретичних знань і умінь щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору й розміщення персоналу, його оцінювання і навчання, забезпечення ефективного управління персоналом та раціональне його використання в організації.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУправління персоналом: тестові завдання, спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T_UPRAVLIN_PERSONALOM_181_204_24.pdf900.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.