Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62711
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorМацелюх, Н. П.-
dc.contributor.authorТушинська, Л.-
dc.date.accessioned2025-02-11T07:58:37Z-
dc.date.available2025-02-11T07:58:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТушинська Л. Сучасний стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості України. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р.; наук. кер. Мацелюх Н. П. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 185-188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62711-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleСучасний стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mater_kr_still_2018-185-188.pdf268.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.