Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62496
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заїка, Світлана Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-06T20:45:44Z | - |
dc.date.available | 2025-02-06T20:45:44Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення теми з дисц. «Експертна аналітика в менеджменті організацій» для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент»; ДБТУ; уклад. С. О. Заїка. Харків: [б. в.], 2025. 85 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62496 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять матеріали, необхідні для самостійного вивчення теми «Аналіз виробництва продукції рослинництва» з дисципліни «Експертна аналітика в менеджменті організацій», і спрямовані на формування у студентів теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для проведення аналітичних досліджень у галузі сільськогосподарського виробництва. У виданні розглядаються основні напрямки аналізу виробництва продукції рослинництва, включаючи оцінку динаміки виробництва, вивчення врожайності, виконання планів агротехнічних заходів, оптимізацію структури посівних площ, визначення резервів збільшення обсягів продукції, зменшення втрат і підвищення якості продукції. Матеріали видання включають теоретичний матеріал, практичні завдання, контрольні запитання та тести, які сприяють закріпленню знань і розвитку аналітичного мислення. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент», та спрямоване на підготовку кваліфікованих фахівців у галузі менеджменту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Аналіз виробництва продукції рослинництва: методичні вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Analiz_vyrob_produktsiyi_roslyn_073_25.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.