Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62496
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаїка, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-02-06T20:45:44Z-
dc.date.available2025-02-06T20:45:44Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАналіз виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення теми з дисц. «Експертна аналітика в менеджменті організацій» для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент»; ДБТУ; уклад. С. О. Заїка. Харків: [б. в.], 2025. 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62496-
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять матеріали, необхідні для самостійного вивчення теми «Аналіз виробництва продукції рослинництва» з дисципліни «Експертна аналітика в менеджменті організацій», і спрямовані на формування у студентів теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для проведення аналітичних досліджень у галузі сільськогосподарського виробництва. У виданні розглядаються основні напрямки аналізу виробництва продукції рослинництва, включаючи оцінку динаміки виробництва, вивчення врожайності, виконання планів агротехнічних заходів, оптимізацію структури посівних площ, визначення резервів збільшення обсягів продукції, зменшення втрат і підвищення якості продукції. Матеріали видання включають теоретичний матеріал, практичні завдання, контрольні запитання та тести, які сприяють закріпленню знань і розвитку аналітичного мислення. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент», та спрямоване на підготовку кваліфікованих фахівців у галузі менеджменту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleАналіз виробництва продукції рослинництва: методичні вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Analiz_vyrob_produktsiyi_roslyn_073_25.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.