Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисенко, Т. А.-
dc.contributor.authorМещеряков, В. Є.-
dc.date.accessioned2025-02-06T09:53:34Z-
dc.date.available2025-02-06T09:53:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБорисенко Т. А., Мещеряков В. Є. Підвищення ефективності виробництва сої. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 635-636.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62444-
dc.description.abstractМетою виконання дослідження є обґрунтування напрямів підвищення ефективності виробництва сої. Основним шляхом зростання економічної ефективності в досліджуваному підприємстві є його інтенсифікація.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності виробництва соїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_635-636.pdf538.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.