Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62238
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулик, А. Д.-
dc.contributor.authorАндрющенко, О. В.-
dc.contributor.authorЛук'яненко, В. М.-
dc.date.accessioned2025-01-31T07:23:09Z-
dc.date.available2025-01-31T07:23:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКулик А. Д., Андрющенко О. В., Лук'яненко В. М. Розробка системи управління безпечністю харчової продукції в ТОВ «ВСЕСТО». Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 389-393.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62238-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка системи управління безпечністю харчової продукції в ТОВ «ВСЕСТО»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_389-393.pdf588.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.