Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62155
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацкевич, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-29T19:01:36Z | - |
dc.date.available | 2025-01-29T19:01:36Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Хацкевич Ю. М., Потапов В. О. Зміни показників якості риби ін’єкційного засолу під час копчення. .Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 341-342. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62155 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Зміни показників якості риби ін’єкційного засолу під час копчення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-341-342.pdf | 139.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.