Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62145
Title: Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв
Authors: Ткаченко, Н. А.
Некрасов, П. О.
Дідик, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткаченко Н. А., Некрасов П. О., Дідик О. В. Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 321-322.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62145
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-321-322.pdf143.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.