Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOliinyk, S.-
dc.contributor.authorZaparenko, G.-
dc.date.accessioned2025-01-29T17:09:35Z-
dc.date.available2025-01-29T17:09:35Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationOliinyk S., Zaparenko G. On the baking properties of Golikovska emmer. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 287-288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62128-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleOn the baking properties of Golikovska emmeruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-287-288.pdf72.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.