Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕсенова, А. Б.-
dc.contributor.authorТоктамысова, А. Б.-
dc.contributor.authorАсембаева, Э. К.-
dc.contributor.authorАязбекова, М. А.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:39:12Z-
dc.date.available2025-01-28T12:39:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЕсенова А. Б., Токтамысова А. Б., Асембаева Э. К., Аязбекова М. А. Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 261-262.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62088-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-261-262.pdf137.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.