Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62088
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Есенова, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Токтамысова, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Асембаева, Э. К. | - |
dc.contributor.author | Аязбекова, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T12:39:12Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T12:39:12Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Есенова А. Б., Токтамысова А. Б., Асембаева Э. К., Аязбекова М. А. Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 261-262. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62088 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-261-262.pdf | 137.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.