Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGrevtseva, N.-
dc.contributor.authorSamohvalova, O.-
dc.contributor.authorBrykova, T.-
dc.contributor.authorGrigorenko, A.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:14:13Z-
dc.date.available2025-01-28T12:14:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationGrevtseva N., Samohvalova O., Brykova T., Grigorenko A. The grape powders in the technology of shortcrust pastry confectionery. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 239-240.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62076-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe grape powders in the technology of shortcrust pastry confectioneryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-239-240.pdf69.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.