Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.advisorПак, А. О.-
dc.contributor.authorСеменов, А. А.-
dc.date.accessioned2025-01-24T12:33:55Z-
dc.date.available2025-01-24T12:33:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСеменов А. А. Штучні енерготехнологічні процеси: ефект індукованого тепломасообміну. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 347-348.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61877-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleШтучні енерготехнологічні процеси: ефект індукованого тепломасообмінуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_347-348.pdf100.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.