Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorСолончук, Л. М.-
dc.date.accessioned2025-01-24T06:16:56Z-
dc.date.available2025-01-24T06:16:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСолончук Л. М. Застосування апаратів із НВЧ-нагріванням із метою вдосконалення виробничого процесу на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 299.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61767-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування апаратів із НВЧ-нагріванням із метою вдосконалення виробничого процесу на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_299.pdf98.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.