Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61761
Title: Інноваційні шляхи розвитку ресторанного бізнесу в сучасних економічних умовах
Authors: Никифоров, Р. П.
Сімакова, О. О.
Коваленко, Д. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Никифоров Р. П., Сімакова О. О., Коваленко Д. С. Інноваційні шляхи розвитку ресторанного бізнесу в сучасних економічних умовах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 179-180.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61761
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-179-180.pdf118.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.