Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61751
Title: Переваги використання апаратів шокового заморожування у виробництві швидкозаморожених продуктів
Authors: Колісниченко, Т. О.
Дятченко, К. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колісниченко Т. О., Дятченко К. А. Переваги використання апаратів шокового заморожування у виробництві швидкозаморожених продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 159-160.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61751
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (15960.pdf108.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.