Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61699
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петриченко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T09:35:53Z | - |
dc.date.available | 2025-01-23T09:35:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Петриченко С. В., Олексієнко В. О. Удосконалення системи технічного обслуговування харчового обладнання шляхом використання методів і засобів вібродіагностування. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 79-80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61699 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення системи технічного обслуговування харчового обладнання шляхом використання методів і засобів вібродіагностування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 798.pdf | 155.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.