Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61678
Title: Вибір технологічних режимів ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини
Authors: Гафуров, О. В.
Мазняк, З. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гафуров О. В., Мазняк З. О. Вибір технологічних режимів ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 39-40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61678
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 3940.pdf124.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.