Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуденко, С. Ф.-
dc.contributor.authorЯлпачик, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-23T07:34:37Z-
dc.date.available2025-01-23T07:34:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБуденко С. Ф., Ялпачик О. В. Аналіз залежності ККД подрібнення зерна від ступеня подрібнення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 35-36.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61676-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз залежності ККД подрібнення зерна від ступеня подрібненняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-35-36.pdf199.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.