Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61587
Title: | Методичні вказівки до проходження педагогічної практики «Технологія викладання фахових дисциплін» та підготовки звіту |
Authors: | Золотарьова, Світлана Анатоліївна Новікова, Вікторія Євгенівна Пономарьова, Марина Сергіївна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Методичні вказівки до проходження педагогічної практики «Технологія викладання фахових дисциплін» та підготовки звіту: метод. вказівки для здобув. другого курсу, для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад.: С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 35 с. |
Abstract: | Педагогічна практика є важливим етапом професійної підготовки здобувачів вищої освіти, що дозволяє інтегрувати теоретичні знання з практичними навичками та компетентностями, необхідними для майбутньої педагогічної діяльності. Цей етап сприяє закріпленню, розширенню та поглибленню знань, отриманих під час аудиторних занять, формуванню педагогічної майстерності, розвитку творчого потенціалу, а також усвідомленню специфіки професії педагога. Методичні вказівки розроблено з метою забезпечення організованого й ефективного проходження педагогічної практики здобувачами вищої освіти, а також створення єдиної системи вимог до її змісту, форм і методів. Вони спрямовані на допомогу студентам у підготовці до виконання педагогічних завдань, формуванні власного стилю роботи та аналітичного підходу до організації навчального і виховного процесів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61587 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_pedahoh_praktyka_015_24.pdf | 818.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.