Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пенкіна, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Полупан, В. В. | - |
dc.contributor.author | Веретенніков, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-19T13:00:35Z | - |
dc.date.available | 2025-01-19T13:00:35Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Пенкіна Н. М., Полупан В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напоях. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 531 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61459 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напоях | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-531.pdf | 107.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.