Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorВеретенніков, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-19T13:00:35Z-
dc.date.available2025-01-19T13:00:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПенкіна Н. М., Полупан В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напоях. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 531uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61459-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напояхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-531.pdf107.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.