Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61458
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.contributor.authorВеретенніков, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-19T12:58:57Z-
dc.date.available2025-01-19T12:58:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПенкіна Н. М., Колесник В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 530uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61458-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-530.pdf107.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.