Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» : [251] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 251
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Modern trends in the development of the Ukrainian market of organic food productsPolupan, V.; Synko, Y.
2023Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe compositionPenkina, N.; Odarchenko, D.; Semenchyk, N.
2023Improvement of consumer properties of cosmeticsKolesnyk, V.; Penkin, A.; Varyokha, U.
2023The relevance of the development of organic food production in UkraineDelehoidin, K.; Polupan, V.
2023Роль приватних навчальних закладів у сфері професійно-технічної освіти готельно-ресторанного напряму у Львівській областіШевелюк, М. М.
2023Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарстваЧеревична, Н. І.; Середенко, В. В.
2023Інноваційний маркетинг та його основні тренди в закладах готельно-ресторанного господарстваЧервоний, В. М.; Вікулова, Д. Р.
2023Пивні BBQ-ресторани як приклад упровадження інноваційних технологій ресторанного господарства в УкраїніЧервоний, В. М.; Верешко, Ю. А.
2023Сучасні методи мотивації персоналу як спосіб підвищення конкурентоспроможності закладуЧервоний, В. М.; Тарасова, М. В.
2023Перспективи використання української кухні в арт-кафеЧервоний, В. М.; Гриценко, О. А.
2023Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в УкраїніЧервоний, В. М.; Бабчик, М. О.
2023Перспективні формати розвитку ресторанного бізнесуТомаля, Т. С.; Блажкун, С. І.
2023Особливості регіонального неймінгу в готельно-ресторанному бізнесіТєлєтов, О. С.; Тєлєтова, С. Г.
2023Упровадження інтернет-технологій у діяльність готельно-ресторанного підприємстваТатар, Л. В.; Коновалов, Д. А.
2023Удосконалення системи внутрішньофірмового навчання персоналу на прикладі українського підприємства готельно-ресторанного бізнесуСподар, К. В.; Шальнєв, М. С.
2023Новітні будівельні матеріали для сучасної індустрії гостинностіСорокіна, В. П.; Мануйлова, А. В.; Костенко, О. Г.
2023Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесіСкирда, О. Є.; Ященко, Д. В.
2023Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війниСкирда, О. Є.; Хмара, О. А.
2023Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузіСємєйкіна, А. С.; Пенкін, А. К.; Полупан, В. В
2023Вплив кризових явищ на розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесуСереденко, В. В.; Зайцева, О. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 251