Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 251
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Modern trends in the development of the Ukrainian market of organic food products | Polupan, V.; Synko, Y. |
2023 | Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition | Penkina, N.; Odarchenko, D.; Semenchyk, N. |
2023 | Improvement of consumer properties of cosmetics | Kolesnyk, V.; Penkin, A.; Varyokha, U. |
2023 | The relevance of the development of organic food production in Ukraine | Delehoidin, K.; Polupan, V. |
2023 | Роль приватних навчальних закладів у сфері професійно-технічної освіти готельно-ресторанного напряму у Львівській області | Шевелюк, М. М. |
2023 | Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства | Черевична, Н. І.; Середенко, В. В. |
2023 | Інноваційний маркетинг та його основні тренди в закладах готельно-ресторанного господарства | Червоний, В. М.; Вікулова, Д. Р. |
2023 | Пивні BBQ-ресторани як приклад упровадження інноваційних технологій ресторанного господарства в Україні | Червоний, В. М.; Верешко, Ю. А. |
2023 | Сучасні методи мотивації персоналу як спосіб підвищення конкурентоспроможності закладу | Червоний, В. М.; Тарасова, М. В. |
2023 | Перспективи використання української кухні в арт-кафе | Червоний, В. М.; Гриценко, О. А. |
2023 | Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні | Червоний, В. М.; Бабчик, М. О. |
2023 | Перспективні формати розвитку ресторанного бізнесу | Томаля, Т. С.; Блажкун, С. І. |
2023 | Особливості регіонального неймінгу в готельно-ресторанному бізнесі | Тєлєтов, О. С.; Тєлєтова, С. Г. |
2023 | Упровадження інтернет-технологій у діяльність готельно-ресторанного підприємства | Татар, Л. В.; Коновалов, Д. А. |
2023 | Удосконалення системи внутрішньофірмового навчання персоналу на прикладі українського підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Сподар, К. В.; Шальнєв, М. С. |
2023 | Новітні будівельні матеріали для сучасної індустрії гостинності | Сорокіна, В. П.; Мануйлова, А. В.; Костенко, О. Г. |
2023 | Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесі | Скирда, О. Є.; Ященко, Д. В. |
2023 | Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни | Скирда, О. Є.; Хмара, О. А. |
2023 | Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі | Сємєйкіна, А. С.; Пенкін, А. К.; Полупан, В. В |
2023 | Вплив кризових явищ на розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Середенко, В. В.; Зайцева, О. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 251