Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:45:01Z-
dc.date.available2024-12-05T12:45:01Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної діїuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59637-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-251.pdf104.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.