Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorСкляр, А. О.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:24:55Z-
dc.date.available2024-12-05T12:24:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Скляр А. О. Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 230-231.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-231.pdf105.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.