Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59510
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorСтанкевич, О. А.-
dc.date.accessioned2024-12-02T11:52:39Z-
dc.date.available2024-12-02T11:52:39Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Кострова К. В., Станкевич О. А. Інноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 197-199.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59510-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-199.pdf113.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.