Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59509
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorХоменко, А. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorМоісеєнко, М. П.-
dc.date.accessioned2024-12-02T11:48:14Z-
dc.date.available2024-12-02T11:48:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Хоменко А. В., Кострова К. В., Моісеєнко М. П. Дослідження якості кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 195-197.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59509-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-197.pdf133.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.