Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59367
Title: Вивчення деформаційних процесів у безглютеновому тісті
Authors: Шаніна, О. М.
Лобачова, Н. Л.
Ліфенцева, А. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шаніна О. М., Лобачова Н. Л., Ліфенцева А. О. Вивчення деформаційних процесів у безглютеновому тісті. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 143-144.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59367
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-144.pdf109.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.