Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. А.-
dc.date.accessioned2024-11-29T07:04:51Z-
dc.date.available2024-11-29T07:04:51Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСвідло К. В., Шевченко А. А. Перспективи використання дієтичних добавок рослинного походження у виробництві кондитерських пряникових виробів геродієтичного призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 129-130.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59358-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання дієтичних добавок рослинного походження у виробництві кондитерських пряникових виробів геродієтичного призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-130.pdf108.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.