Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T11:51:43Z-
dc.date.available2024-11-28T11:51:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Пілюгіна І. С., Шматченко Н. В. Перспективи використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві пастильно-мармеладних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 95-96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59297-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві пастильно-мармеладних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-96.pdf107.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.