Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59280
Title: Вивчення впливу рецептурного складу збивних напівфабрикатів на механічну міцність пін
Authors: Омельченко, С. Б.
Горальчук, А. Б.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Вивчення впливу рецептурного складу збивних напівфабрикатів на механічну міцність пін. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 61-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59280
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-62.pdf118.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.