Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоршунова, А. Ф.-
dc.contributor.authorСабіров, О. В.-
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T05:57:25Z-
dc.date.available2024-11-28T05:57:25Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКоршунова А. Ф., Сабіров О. В., Дейниченко Г. В. Розробка технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням квашених овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 39-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59268-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням квашених овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-40.pdf107.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.