Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59206
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorБабаєв, С. О.-
dc.contributor.authorГончаренко, В. А.-
dc.date.accessioned2024-11-26T14:22:21Z-
dc.date.available2024-11-26T14:22:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБабаєв С. О., Гончаренко В. А. Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Касабова К. Р., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 42.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59206-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_42.pdf98.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.