Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59022
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМіщенко, С. Г.-
dc.contributor.authorДон, Є. Ю.-
dc.date.accessioned2024-11-19T08:41:11Z-
dc.date.available2024-11-19T08:41:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМіщенко С. Г., Дон Є. Ю. Фахова підготовка майбутніх інженерів-дослідників за освітньо-науковою програмою. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 233-234.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59022-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФахова підготовка майбутніх інженерів-дослідників за освітньо-науковою програмоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_233-234.pdf230.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.