Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58601
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorЧеремська, Тетяна Володимірівна-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.date.accessioned2024-11-05T08:31:44Z-
dc.date.available2024-11-05T08:31:44Z-
dc.date.issued2022-10-19-
dc.identifier.citationСпосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152033 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01) A23L 3/36 (2006.01). № u 2021 06957. Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.12.2021; опубл. 19.10.2022, Бюл.№ 42. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58601-
dc.description.abstractКорисна модель стосується способу отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає механічне змішування альгінату натрію, апельсинових харчових волокон та харчових волокон з оболонки насіння подорожника (псиліум).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;152033-
dc.titleСпосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
152033_DBTU.pdf149.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.