Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58360
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.date.accessioned2024-10-24T07:39:17Z-
dc.date.available2024-10-24T07:39:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Удосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних систем. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 261-262.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58360-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_261-262.pdf326.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.