Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorБрикова, Т. М.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:36:40Z-
dc.date.available2024-10-24T06:36:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Касабова К. Р. Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 236-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_236-238.pdf332.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.