Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorТищенко, О. П.-
dc.contributor.authorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorJose, Maria Olmo Peinado-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:28:58Z-
dc.date.available2024-10-24T06:28:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировиниuk_UA
dc.typeAnimationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf326.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.