Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorНеплюєв, Микита Олександрович-
dc.date.accessioned2024-10-21T19:59:04Z-
dc.date.available2024-10-21T19:59:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНеплюєв М. О. Проєкт зерносховища фермерського типу у Вільхівській громаді Харківського району, Харківської обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58276-
dc.description.abstractПроектування елеваторів фермерського типу в Харківській області є дійсно актуальним завданням з кількох ключових причин. По-перше, Харківська область відома своєю значною рольовою участю у сільськогосподарському виробництві України. Створення елеваторів фермерського типу може відповісти на потреби малих і середніх сільських господарств у зберіганні та обробці їхнього врожаю. По-друге, зростаючий попит на якісні продукти та необхідність підвищення продуктивності сільськогосподарського виробництва робить елеватори фермерського типу важливою ланкою в ланцюгу постачання. Це також може стати стимулом для підвищення доходів фермерів та розвитку сільських громад. Такий проект в Харківській області може мати значний вплив на розвиток агропромислового комплексу регіону, сприяючи його модернізації та підвищенню конкурентоспроможності на ринку.uk_UA
dc.description.abstractThe design of farm-type elevators in the Kharkiv region is a really urgent task for several key reasons. First, the Kharkiv region is known for its significant role in the agricultural production of Ukraine. The creation of farm-type elevators can meet the needs of small and medium-sized farms in the storage and processing of their crops. Second, the growing demand for quality products and the need to improve the productivity of agricultural production make farm elevators an important link in the supply chain. It can also be an incentive to increase farmers' incomes and develop rural communities. Such a project in the Kharkiv region can have a significant impact on the development of the agro-industrial complex of the region, contributing to its modernization and increasing competitiveness in the marketuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectгорохuk_UA
dc.subjectсоняшникuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectавтомобілерозвантажувачuk_UA
dc.subjectпотужністьuk_UA
dc.subjectноріяuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectекономічний ефектuk_UA
dc.subjectpeasuk_UA
dc.subjectsunfloweruk_UA
dc.subjectwheatuk_UA
dc.subjectvehicle loaderuk_UA
dc.subjectpoweruk_UA
dc.subjectnoriauk_UA
dc.subjectquality controluk_UA
dc.subjectlabor protectionuk_UA
dc.subjectreturnuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjecteconomic effectuk_UA
dc.titleПроєкт зерносховища фермерського типу у Вільхівській громаді Харківського району, Харківської облuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a farm-type granary in Olkhov community of Kharkov regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%83%D0%B3%D1%83%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(1923%E2%80%942020) 2. https://www.drs.gov.ua/wp-content/uploads/2021/03/1573_0_19-21.pdf 3. Сирохман І.В. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник. Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. 394 с. 4. Богомолов О.В., Верешко Н.В., Сафонова О.М. Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції: підручник. Харків: Еспада, 2008. 542 с. 5. Станкевич Г.М. Сушіння зерна: навч. посіб. / Г. М. Станкевич, Т. В. Страхова, В. І. Атаназевич – Київ: Либідь, 1997. – 352 с. 6. Осокіна Н.М., Герасимчук О.П., Матвієнко Н.П. Технологія зберігання та переробки зерна: книга. ТОВ «Книга-плюс», 2012. 320 с.Управління якістю: навч. посіб. 2-е вид. / Д.П. Лойко, О.П. Вотченікова, О.П. Удовіченко, М.А. Котляр. Львів: «Магнолія – 2006», 2010. 240 с. 7. Димань Т.М., Мазур Т.Г. Безпека продовольчої сировини: підручник. Київ: ВЦ «Академія». 2011. 520 с. 8. Богомолов О.В. Управління якістю переробних і харчових виробництв/ О.В.Богомолов, О.І. Шаповаленко, О.М. Сафонова, [та ін.]: Навч. посібник. Харків: «Еспада». 2006. 296с. 9. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 10. Виноградська А.М. Основи підприємництва: Навчальний посібник – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 .– 56 с. 11. Грянник Г.Н. Охрана труда и пожарная безопасность. – Киев: Высшая школа, 1981. – 227 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-05_24_Neplyuєv.pdf
  Restricted Access
924.98 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.