Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58250
Title: | Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія |
Authors: | Кошель, Олена Юріївна Діхтярь, Альона Миколаївна Перцевой, Федір Всеволодович Федак Наталя Василівна, Наталя Василівна |
Keywords: | термостабільні начинки;хімічний склад;структури гелю;ІЧ-спектри;методом диференціально-скануючої калориметрії |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків : Діса+ |
Citation: | Кошель О. Ю., Діхтярь А. М., Перцевой Ф. В., Федак Н. В. Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія. Харків : Діса+, 2024. 146 с. |
Abstract: | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковміс ної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксан тану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат ви сокого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристи ками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для ви кладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58250 |
ISBN: | 978‑617‑8346‑21‑8 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Tekhnoloh_termostab_molokovmisnoyi nachynky_24.pdf | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.