Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5818
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУльянченко, О.В.-
dc.contributor.authorТомілін, О.О.-
dc.contributor.authorБухало, О.В.-
dc.contributor.authorКоломієць, С.А.-
dc.date.accessioned2022-08-27T08:14:41Z-
dc.date.available2022-08-27T08:14:41Z-
dc.date.issued2019-03-20-
dc.identifier.citationУльянченко О.В., Томілін О.О., Бухало О.В., Коломієць С.А. Розвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексі. Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. 2019. №2. С.3-12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5818-
dc.description.abstractУльянченко О.В., Томілін О.О., Бухало О.В., Коломієць С.А. Розвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексі. У статті розкрито значення галузі овочівництва для національної економіки країни. Проаналізовано виробництво продукції сільського господарства галузі овочівництва України. Доведено необхідність споживання основних продуктів харчування на одну особу за рік. Розкрито тенденції формування та розвитку кооперативних відносин в овочепереробному підкомаплексі. Визначено основні напрями перспективного розвитку кооперативних відносин в галузі овочівництва України.uk_UA
dc.description.abstractА.В. Ульянченко, О.О. Томилин, О.В. Бухало, С.А. Коломиец. Развитие кооперативных отношений в овощеперерабатывающем подкомплексе. В статье раскрыто значение отрасли овощеводства для национальной экономики страны. Проанализировано производство продукции сельского хозяйства области овощеводства Украины. Доказано необходимость потребления основных продуктов питания на душу населения в год. Раскрыто тенденции формирования и развития кооперативных отношений в овощеперерабатывающем подкомплексе. Определено основные направления перспективного развития кооперативных отношений в области овощеводства Украины.uk_UA
dc.description.abstractUlianchenko A.V., Tomilin O.O., Bukhalo O.V., Kolomiyets S.A. The development of cooperative relations in the vegetable processing subcomplex. The article reveals the importance of the vegetable industry for the national economy of the country. Agricultural production in the field of vegetable growing in Ukraine has been analyzed. The need for consumption of basic foodstuffs per capita per year is proven. The tendencies of the formation and development of cooperative relations in the vegetable processing subcomplex are revealed. The main directions of the prospective development of cooperative relations in the field of vegetable growing in Ukraine are determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНАУuk_UA
dc.subjectкоопераціяuk_UA
dc.subjectкооперативні відносиниuk_UA
dc.subjectовочівництвоuk_UA
dc.subjectгалузь овочівництваuk_UA
dc.subjectовочепереробний підкомплексuk_UA
dc.subjectагропромислове виробництвоuk_UA
dc.subjectкооперацияuk_UA
dc.subjectкооперативные отношенияuk_UA
dc.subjectовощеводствоuk_UA
dc.subjectотрасль овощеводстваuk_UA
dc.subjectовощеперерабатывающий подкомплексuk_UA
dc.subjectагропромышленное производствоuk_UA
dc.subjectcooperationuk_UA
dc.subjectcooperative relationsuk_UA
dc.subjectvegetable growinguk_UA
dc.subjectvegetable growing industryuk_UA
dc.subjectvegetable processing subcomplexuk_UA
dc.subjectagroindustrial productionuk_UA
dc.titleРозвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексіuk_UA
dc.title.alternativeThe development of cooperative relations in the vegetable processing subcomplexuk_UA
dc.title.alternativeРазвитие кооперативных отношений в овощеперерабатывающем подкомплексеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Економічні науки" №2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.