Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58048
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТележенко, Л. М.-
dc.contributor.authorЖмудь, А. В.-
dc.date.accessioned2024-10-12T09:06:23Z-
dc.date.available2024-10-12T09:06:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТележенко Л. М., Жмудь А. В. Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 157-159.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58048-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2с-159-страницы-2-страницы-7.pdf1.87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.