Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостецька, К. В.-
dc.contributor.authorКовтун-Водяницька, С. М.-
dc.contributor.authorАндрущенко, О. Л.-
dc.date.accessioned2024-10-11T15:00:50Z-
dc.date.available2024-10-11T15:00:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКостецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л. Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 124-127uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарактеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_127-end-страницы-13.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.