Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58031
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Костецька, К. В. | - |
dc.contributor.author | Ковтун-Водяницька, С. М. | - |
dc.contributor.author | Андрущенко, О. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T15:00:50Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T15:00:50Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л. Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 124-127 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-486-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_127-end-страницы-13.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.