Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorПрименко, В. Г.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2024-10-11T09:18:45Z-
dc.date.available2024-10-11T09:18:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О. Технологія виробництва кетчупу «Селенового» . Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97-100.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва кетчупу «Селенового»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_100-end-страницы-5.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.