Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрєєва, C. C.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorХаустова, Т.М.-
dc.date.accessioned2024-10-11T08:49:24Z-
dc.date.available2024-10-11T08:49:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАндрєєва C. C., Колеснікова М. Б., Хаустова Т.М. Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 79-82.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58007-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_82-end-страницы-1.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.