Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісниченко, Т. О.-
dc.contributor.authorБарабоша, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-10-01T16:26:07Z-
dc.date.available2024-10-01T16:26:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. О., Барабоша Г. В. Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 30-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57753-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_31.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.