Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57720
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клепанда, О. С. | - |
dc.contributor.author | Мірошник, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-01T10:50:36Z | - |
dc.date.available | 2024-10-01T10:50:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Клепанда О. С., Мірошник О. О. Комісіонінг – інноваційний підхід до збільшення енергоефективності будівель та підприємств у повоєнний та післявоєнний періоди. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 98-100 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57720 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Комісіонінг – інноваційний підхід до збільшення енергоефективності будівель та підприємств у повоєнний та післявоєнний періоди | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf-15-16-05-24-mater-99-101.pdf | 187.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.