Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57507
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2024-09-23T12:38:33Z-
dc.date.available2024-09-23T12:38:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дуб В. В., Дмитревський Д. В. Розвиток освітньо-професійних навичок студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 338-339.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57507-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозвиток освітньо-професійних навичок студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_338-339.pdf103.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.