Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5707
Title: | Дослідження швидкості обертання змішувачів кормів та обґрунтування шляхів зменшення енергосппоживання |
Other Titles: | Исследование скорости вращения смесителей кормов и обоснование путей уменьшения энергопотребления Development of an automated technological line of production of feed for livestock with the adjustment the quality of the end product |
Authors: | Жила, В. І. Гузенко, В. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Жила В. І., Гузенко В. В. Дослідження швидкості обертання змішувачів кормів та обґрунтування шляхів зменшення енергоспоживання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 203 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 94-95. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 203 |
Abstract: | Проаналізовані режими роботи електроприводу робочих машин та технологічні лінії приготування повнораціонних кормосумішей. Проведено детальне дослідження впливу швидкості обертання змішувача на якість суміші та обґрунтовані раціональні технологічні і енергетичні параметри. Проанализированы режимы работы электропривода рабочих машин и технологические линии приготовления полнорационных кормосмесей. Проведено детальное исследование влияния скорости вращения смесителя на качество смеси и обоснованы рациональные технологические и энергетические параметры. Analyzed modes of operation of working machines and technological lines for production of complete feed mixtures. A detailed study of the influence of the rotation speed of the mixer on the quality of the mixture and the substantiation of the rational technological and energy parameters. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5707 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 203: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.